Put svile

Nicolás Gaitán i Yannick Carrasco odlaze iz Atletica u Kinu

Impresivna igra Atlética u nedjeljnoj utakmici LaLige protiv Seville na Sánchez-Pizjuán stadionu (pobjeda od 5:2) potvrdila je kako trener Simeone u ovome trenutku s pravom ima više povjerenja u druge napadače
Sport / Nogomet | 26. 02. 2018. u 22:20

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krilni napadači Nicolás Gaitán (29) i Yannick Carrasco (24) oprostili su se od svog dosadašnjeg poslodavca, Atlética iz Madrida, jer žele karijeru nastaviti u Kini, potvrdio je madridski klub.

Argentinac Gaitán je potpisao trogodišnji ugovor s kineskim Dalian Yifangom, a Atléticu će pripasti 18 milijuna eura za ovaj transfer. Znatno više, 30 milijuna, zaradit će Jorgandžije na belgijskom reprezentativcu Carrascu, koji će prijeći u isti kineski klub kao i njegov kolega Nicolás Gaitán.

Gaitán je ranije igrao za Boca Juniors i Benficu, a za Atlético je nastupio 42 puta, postigavši četiri gola.

Carrasco je odigrao znatno više utakmica za madridski klub, ukupno 124, dok se u strijelce upisao 23 puta. Kako je u ovoj sezoni Belgijanac izgubio svoje mjesto u timu, odlučio se za odlazak, jer tu vidi svoju šansu da se minutažom u Kini nametne izborniku nacionalne vrste za odlazak na predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji. On je jedan od najmlađih afirmiranih igrača iz europskih liga petice koji odlazi u kinseku ligu.

Impresivna igra Atlética u nedjeljnoj utakmici LaLige protiv Seville na Sánchez-Pizjuán stadionu (pobjeda od 5:2) potvrdila je kako trener Simeone u ovome trenutku  s pravom ima više povjerenja u druge napadače, tako da su Carrasco i Gaitán s osmjehom i uz mahanje ispraćeni sa stadiona Wanda Metropolitano.

Kopirati
Drag cursor here to close