Boško Šutalo

Nogometaš od 4 milijuna eura besplatno napustio Dinamo

Zahuktava se ljetni prijelazni rok na Maksimiru. Dinamo je službeno predstavio Marka Pjacu, ali se i oprostio od Boška Šutala, jednog od najskupljih pojačanja u povijesti.
Sport / Nogomet | 08. 07. 2024. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boško Šutalo, 24-godišnji branič je među Modre stigao iz Atalante za četiri milijuna eura, no zbog problema s ozljedama nikad nije ispunio svoj puni potencijal.

Zbog toga su ga Plavi odlučili pustili u redove Standarda, kod bivšeg trenera Hajduka Ivana Leke, i to posve besplatno. Odnosno, bez odštete.

Šutala će u novom klubu, osim Leke, dočekati i dojučerašnji suigrač iz Maksimir, Marko Bulat koji je pak stigao na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa. 

Istodobno, Marko Pjaca službeno je predstavljen kao novi igrača Dinama s kojim je potpisao ugovor na dvije godine s opcijom produženja suradnje na dodatnih godinu dana, a na Maksimiru će nositi dres s brojem osam.

""Pjaca nam je bio prioritet. Po imenima i kvaliteti igrača smo najbolji u Hrvatskoj. Ne mogu konkretno o imenima iz poštovanja prema njihovim klubovima i njima samima. Nećemo žuriti, dovodit ćemo samo prava pojačanja. Tražimo krila, genetski imamo problem s brzinom i moći. To ćemo vjerojatno tražiti u inozemstvu", kazao je sportski direktor Dinama Marko Marić, prenosi Gol.hr. 

Kopirati
Drag cursor here to close