Ubojstvo navijača AEK-a

Obrat iz Atene | Otisci ubojice pripadaju grčkom državljaninu?

Navijači Dinama stigli su u Atenu na utakmicu 3. pretkola Lige prvaka iako im je to gostovanje bilo zabranjeno. Pored stadiona su napali AEK-ove navijače.
Sport / Nogomet | 08. 08. 2023. u 20:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grčka policija navodi kako je napadač na smrtno stradalog navijača AEK-a ostavio svoj DNA. Traga se za nožem koji je odbačen i sakriven kao ključnim dokazom u ubojstvu. No, prema zadnjim informacijama iz Atene, policija ima otiske ubojice i riječ je o grčkom državljaninu, prenosi Dnevnik Nove TV iz Atene.

Podsjetimo, u sinoćnjoj tučnjavi su zajedno s Bad Blue Boysima sudjelovali i navijači Panathinaikosa koji gaje prijateljske odnose s Dinamovim ultrasima, a veliki su gradski rivali s navijačima AEK-a te je više navijačkih stranica prenijelo videouratke u kojima se vidi da su bili jedni od predvodnika napada.

Uz navijače koji su sinoć uhićeni odmah nakon nereda, danas je još 20-ak navijača Dinama grčka policija uhitila dok su pokušavali pobjeći iz države. Uhićeni Bad Blue Boysi pred sucem bi se trebali pojaviti u četvrtak, a on će tada odlučiti hoće li ih poslati u istražni zatvor na mjesec dana ili će ih pustiti.

Video: Στη ΓΑΔΑ κρατούνται 98 Κροάτες και Έλληνες - Πληροφορίες ότι «Ανοίγουν στόματα» | Ethnos

Navijači Dinama stigli su u Atenu na utakmicu 3. pretkola Lige prvaka iako im je to gostovanje bilo zabranjeno. Pored stadiona su napali AEK-ove navijače. U bolnici je završilo desetero navijača, od čega je jedan Grk u teškom stanju i bore mu se za život.

Kopirati
Drag cursor here to close