(ne)postojeći penali

'Oko sokolovo': Penal na Todoroviću nije bio, ali jeste na Pandži!

Sport / Nogomet | 09. 03. 2016. u 09:58 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne stišava se bura nakon nedjeljnog derbija između Širokog Brijega i HŠK Zrinjskog (3:4) u 20. kolu Premier lige BiH.

Mateu Beusanu, “Oko sokolovo” s HTV-a, kojemu su Širokobriježani poslali snimke spornih situacija s utakmice protiv Zrinjskog.

"Ni “j” od jedanaesterca nije bilo u kontaktu igrača Širokoga i igrača Zrinjskog. Na svakoj utakmici bude “3,000.000” takvih kontakata. Ali, u situaciji, kada igrač Zrinjskoga ruši Pandžu - jedanaesterac je preočit. Na snimci se vidi da je Pandža povučen i srušen, da mu je “razvaljena” majica. Taj je prekršaj za žuti, ne i crveni karton", misli Beusan za Večernji list koji se javio iz Varaždinskih toplica, gdje liječi ozlijeđeno koljeno.

"Slobodno napišite u Večernjaku sve što sam rekao! Koljeno je malo stradalo, pa više neću igrati mali nogomet", rekao je Beusan tom listu.

Trener NK Širokog Slaven Musa i dalje je prilično 'ljutit' nakon derbija.

"Teško je iz glava izbaciti poraz protiv Zrinjskog i nepravde koje nam je činio sudac Peljto. Nisu to pogreške, u pitanju je namjera! I, sve ovo nije slučaj. Protiv Travnika dva nam boda “izbije” Tičić, Peljto protiv Zrinjskog tri. Gdje bi mi bili na ljestvici s tih pet bodova... Da “pogreške” ostalih i ne spominjem. Neću šutjeti, neka me kazne koliko hoće", kazao je Musa za Večernji list.

"U suce i institucije NS BiH odavno nemamo povjerenja. Sve ovo lakrdija je", rekao je i tajnik kluba Dragan Soldo.

Kopirati
Drag cursor here to close