Sebastien Haller

Opet mora na operaciju: Napadač Borussije zahvalio za podršku

Napadač Borussije Dortmund Sebastien Haller (28) izjavio je da će se podvrgnuti još jednoj operaciji u nastavku liječenja tumora testisa zbog kojeg već neko vrijeme ne igra.
Sport / Nogomet | 17. 11. 2022. u 21:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš iz Obale Bjelokosti imao je operaciju ranije ove godine nakon što je otkrio tumor na treningu u srpnju, a posljednjih mjeseci bio je podvrgnut kemoterapiji.

Haller, koji je prethodno igrao za engleskog prvoligaša West Ham, prošlog se mjeseca nakratko vratio treninzima s Ajaxom za kojeg je igrao prošle sezone.

"Kao što je planirano od početka, različite su mogućnosti razmatrane nakon kemoterapije, borba za mene nije gotova", napisao je Haller na Twitteru.

"Morat ću se podvrgnuti operaciji kako bih se trajno riješio ovog tumora zbog kojeg ne igram. Želim svima zahvaliti na porukama podrške i snazi koju mi dajete u ovoj muci. Radujem se što ćemo se uskoro vidjeti", poručio je Bjelokošćanin.

Borussia je s Hallerom potpisala ugovor vrijedan 31 milijun eura nakon što je prošle sezone zabio 34 gola za nizozemskog prvaka Ajax, uključujući 21 u prvenstvu i 11 u Ligi prvaka, piše Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close