Drama zvijezde

Oteti roditelji igrača Liverpoola Luisa Diaza

Prema javljanju Blu Radio Colombia - koji je podijelio video obiteljskog susjedstva nakon otmice - Diazova majka je u međuvremenu pronađena i spašena.
Sport / Nogomet | 29. 10. 2023. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije prvi put da se događa. Posebno ne u Južnoj Americi. Ovaj put se otmica dogodila u Kolumbiji, a radi se o roditeljima zvijezde Liverpoola Luisa Diaza. Otmica je kako se to obično kaže bila filmska.

Diazovi roditelji su se vozili u kombiju kada su ih otmičari presreli, ušli u kombi i pobjegli s mjesta događaja. Otmica se dogodila u gradu u kojem je Luis Diaz odrastao, Barrancasu, u La Guajiri.

U takvoj situaciji se pojavljuju i one kontradiktorne informacije, pa tako prema pojedinim medijima Diazovi roditelji bili prisiljeni ući u kombi dok su gledali neku utakmicu. Akciju potrage vodi direktor nacionalne policije i pukovnik Geovanni Cristancho, u suradnji s vojskom kako bi se što prije otkrilo mjesto na kojem se nalaze Diazovi roditelji.

"Od trenutka kada smo saznali za otmicu roditelja kolumbijskog igrača Luisa Díaza, u sektoru Barrancas, u La Guajiri, specijalizirani tim tužitelja, službenika Tehničkog istražnog korpusa, CTI i Istražitelji policije i vojske Gaule su u hitnoj akciji kako bi pronašli lokaciju ovih ljudi, razjasnili činjenice i pronašli odgovorne", piše u objavi ureda državnog tužitelja Kolumbije.

Video: Izvještaj iz Kolumbije 

Prema javljanju Blu Radio Colombia - koji je podijelio video obiteljskog susjedstva nakon otmice - Diazova majka je u međuvremenu pronađena i spašena.

Vjeruje se da njegovog oca još uvijek drži u zatočeništvu "naoružani ljudi".

Kopirati
Drag cursor here to close