premiership

Otpisani Leicester dignuo se iz mrtvih, United pobjegao Liverpoolu

Sport / Nogomet | 09. 05. 2015. u 19:30 R. I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je prije mjesec i pol dana Leicester bio otpisan od većine poznavatelja engleskog nogometa, od tada je upisao 6 pobjeda i jedan poraz, te se sada nalazi na 15. mjestu, tri boda iznad zone ispadanja.

U 36. kolu Leicester je na domaćem terenu svladao Southampton sa 2:0, a oba gola zabio je Riyad Mahrez (7, 19). Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić bio je na klupi za pričuve "lisica". Hull City je sa 0:1 izgubio od Burnleyja, koji je već preselio u drugu ligu, a blizu tome je i Queens Park Rangers, koji ima utakmicu manje, ali u nedjelju gostuje kod Manchester Cityja. Hull je na 18. mjestu i trenutno mu opstanak bježi dva boda.

Villa je napravila veliki korak ka ostanku pobijedivši West Ham 1-0 pogotkom Toma Cleverleyja u 31. minuti, a i Sunderland je uhvatio zadnji vlak za ostanak svladavši Everton 2-0.

U zadnjoj utakmici subotnjeg programa Manchester United svladao je Crystal Palace u gostima s 2:1 (Mata i Fellaini) i pobjegao Liverpoolu, s kojim se bori za Ligu prvaka, na sedam bodova.

Redsi će u nedjelju gostovati kod novog prvaka Chelseaja.

Kopirati
Drag cursor here to close