Slučaj nije zaključen

Pankov ide na sud u Nizozemsku

Pankov se mora pojaviti na sudu 11. siječnja, dok Josué ostaje pod istragom, ali protiv njega nije pokrenut nikakav postupak za sada.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2023. u 16:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva mjeseca je prošlo od nimalo ugodnog gostovanja Legije u Nizozemskoj. Tamo je nakon završetka utakmice AZ - Legia došlo do velike gužve, policija je tada zatvorila stadion i na kraju su Josué i Radovan Pankov završili iza rešetaka.

Sada dolaze informacije kako je tužitelj odlučio pokrenuti postupak protiv Pankova zbog, kako je navedeno, napada na ljude iz osiguranja. Pankov se mora pojaviti na sudu 11. siječnja, dok Josué ostaje pod istragom, ali protiv njega nije pokrenut nikakav postupak za sada. I dok Poljaci tvrde kako je došlo do prekomjerne upotrebe sile, Nizozemci ostaju prvi svome. Oni zastupaju tezu prema kojoj su se Joseu i Pankov potukli s ljudima iz osiguranja, točnije da su napali iste.

U posljednjem kolu Legia je domaćin AZ Alkmaaru, ali su već ranije iz nizozemskog kluba obavijestili svoje domaćine kako neće iskoristiti mogućnost uzimanja karata za svoje navijače u tom susretu.

Kopirati
Drag cursor here to close