Komentar šefa Reala

Perez o Mbapeu: Nije da mi je dosadno, ali ne čitam više debate o njemu

"Nije da mi je to dosadno, ali više uopće ne čitam debate o Mbappeu'', rekao je šef Reala.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2022. u 08:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šef Reala Florentio Perez oglasio se nakon dodjete nagradne ''Zlatna lopta'' Karimu Benzemi.

Imao je poruke za Benzemu, ali i za Kyliana Mbappea.

"Benzema je zasluženo osvojio Zlatnu loptu. On je bio najbolji već zadnje tri ili četiri godine. On je devetka koja je miks Ronalda Nazarija i Zinedinea Zidanea", rekao je.

Upitan što misli o medijskim napisima o Kylianu Mbappeu, da želi napustiti Pariz čim je prije moguće, rekao je:

"Nije da mi je to dosadno, ali više uopće ne čitam debate o Mbappeu. Imamo spektakularnu budućnost ispred nas, a Vinicius i Rodrygo su pravi dragulji. Vidim ih kao osvajače Zlatne lopte", rekao je Perez.

Marca inače piše kako je tijekom cijele večeri svečane dodjele u Parizu bilo primjeno kako su se Perez i Kylain Mbappe držali na distanci.

Prošlog ljeta činilo se kako je Mbappe već dogovorio transfer u Real, a onda se iznenada predomislio i odlučio ostati u Parizu i produljiti s PSG-om, što se Perezu nikako nije svidjelo. Od tada je odnos na relaciji Perez - Mbappe zahladio, javljaju sportski portali.

Marca tako piše o srdačnom pozdravu Pereza i Zinedinea Zidanea, kako se dvojac zagrlio i poljubio, kao i o distanci na relaciji s Mbappeom.

Poruka je jasna, Zidaneu su vrata ‘Kraljevskog kluba‘ otvorena u bilo koje doba kao jednom od najuspješnih trenera Reala u njegovoj povijesti. Mbappe je pak na tankom ledu...

Kopirati
Drag cursor here to close