Sreću našao u PSV-u

Perišića je htio i Ajax: "Zašto su propali pregovori? To morate pitati njih"

''Ajax mi je prišao prije deset dana, ali sam sretan što sam završio ovdje u PSV-u. Zašto su propali moju pregovori s Ajaxom? To morate pitati njih'', rekao je Perišić.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2024. u 16:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PSV / Ivan Perišić nakon raskida s Hajdukom sreću je pronašao u PSV-u

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić nakon raskida s Hajdukom sreću je pronašao u PSV-u. Sjajni Vatreni tražio je klub za povratak vrhunskom nogometu, a pronašao se u nizozemskom prvenstvu.

Perišić je predstavljen novinarima u PSV-u, a govorio im je o svemu pomalo. Čak je otkrio da ga je htio i Ajax, no to je izgleda propalo s njihove strane, prenosi Gol.hr.

''Ajax mi je prišao prije deset dana, ali sam sretan što sam završio ovdje u PSV-u. Zašto su propali moju pregovori s Ajaxom? To morate pitati njih'', rekao je Perišić pa otkrio do kada će igrati.

''Volim nogomet, ne mogu zamisliti moj život bez njega. Igrat ću ga dokle god sam u top 3 na testiranju. Naporno sam radio nakon operacije, trenirao sam 12 sati dnevno samo kako bih se vratio. Vidjet ćemo kako će koljeno izdržati...

Ali želim igrati nogomet još godinama! To je moja želja. Riskirao sam, ali bio sam uvjeren da ću uspjeti. Vratio sam se snažniji, više se ne bojim. Sad moram na travnjaku pokazati starog Ivana!

Bio sam prilično nervozan, trenirao sam u neizvjesnosti dok sam čekao klub. Kada sam dobio poziv PSV-a smjesta sam rekao da. Igraju dobar nogomet, naučit ćemo od poraza od Juventusa. Želim se boriti za trofeje, gladan sam pobjeda i jedva čekam igrati za ovaj klub.

U Bayernu smo igrali isti nogometni stil, to neće biti problem. Ali mi treba još vremena za uhvatiti formu".

Kopirati
Drag cursor here to close