Roller coaster sa sretnim završetkom

Petev: Ne može sve preko noći

"Nekada su dobri rezultati, nekada nisu, ali svi radimo u jednom pravcu za Bosnu i Hercegovinu. Svaka utakmica koju pobijedimo je dobar vjetar u leđa" naglasio je izbornik BiH.
Sport / Nogomet | 14. 06. 2022. u 23:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tipična utakmica za mandata Ivayla Peteva. Usponi, padovi, greške, golovi, propuštene prilike, sa jedne i druge strane. Svega je bilo u susretu četvrtog kola Lige nacija između BiH i Finske, skupina 3 Divizije B. Na kraju u četvrtom pokušaju pod vodstvo bugarskog stručnjaka BiH je došla do prve pobjede protiv Finske 3:2.

Teško izborene, na skoro sličan način kao i protiv Rumunjske. Ali pobjede vrijedne prvog mjesta u skupini sa kojeg će reprezentacija BiH ući u finiš ovosezonskog izdanja Lige nacije. Prije utakmica protiv Crne Gore na domaćem terenu i Rumunjske u gostima. Roller coaster je ovaj put bio sa sretnim završetkom.

"Želim da pohvalim igrače jer je ovo bio najgori termin i sigurno im je bilo teško. Bili su i nervozni i to je normalno, a svaka im čast na zalaganju. Mislim da smo prvo poluvrijeme propustili pet-šest zicera, te smo postigli samo jedan. Primili smo dva jeftina pogotka, uz neke probleme u odbrani, tako da je bilo razloga da u drugo poluvrijeme idemo sa tri defanzivca.Svaka čast navijačima na podršci. Mi ovdje radimo za Bosnu i Hercegovinu. Nekada su dobri rezultati, nekada nisu, ali svi radimo u jednom pravcu za Bosnu i Hercegovinu. Svaka utakmica koju pobijedimo je dobar vjetar u leđa. Prije sam puno govorio stvari, a sada se vraćaju. Ne može sve preko noći" istakao je Petev nakon utakmice.

Spomenuo je i igrače koji su imali manju ili nikakvu minutažu.

"Ima ih nekoliko što nisam dao priliku i to mi je jako žao. Nisam ja za to, da zovemo igrače i da ih ne koristimo. S obzirom da smo imali četiri utakmice, zadovoljan sam kako su se pokazali i zbog toga je bio roster širi nego inače", zaključio je Petev.

 

Kopirati
Drag cursor here to close