Ronaldo i Brozović imaju novog šefa

VIDEO I Pioli novi trener Al Nassra

Stefano Pioli je treći trener iz Italije u povijesti koji će voditi Al Nassr. Prije njega su tu bili Fabio Cannavaro i Walter Zenga. Najveći uspjeh Pioli je ostvario na klupi Milana s kojim je bio prvak Italije.
Sport / Nogomet | 18. 09. 2024. u 20:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Al Nassr ima novog trenera. Bivši trener Milana, Stefano Pioli je potpisao ugovor na dvije godine. Nije iznenađenje, jer je nakon otkaza Luisu Castru bio prva opcija. Vodstvo saudijskog nogometnog kluba Al Nassr uručilo je otkaz portugalskom treneru nakon lošeg otvaranja sezone.

Al Nassr, u čijim redovima igraju Marcelo Brozović i Cristiano Ronaldo, se nakon tri kola nalazi na sedmom mjestu s jednom pobjedom što je bilo dovoljno za otkaz treneru. Portugalac je preuzeo klub prošlog srpnja, ali nije uspio osvojiti prvenstvo. Al Nassr je na koncu bio drugi iza Al Hilala.

Castro je ukupno 54 utakmice vodio Al-Nassr, ostvario je omjer 36-9-9. Posljednja utakmica u kojoj je vodio klub bila je ona protiv Al-Shorta u Azijskoj ligi prvaka (1:1). Stefano Pioli je treći trener iz Italije u povijesti koji će voditi Al Nassr. Prije njega su tu bili Fabio Cannavaro i Walter Zenga. Najveći uspjeh Pioli je ostvario na klupi Milana s kojim je bio prvak Italije. Prije toga je vodio Fiorentinu, Inter, Lazio, Bolognu, Palermo, Chievo, Sassuolo, Piacenzu, Grosseto, Parmu. Pioli će zarađivati 4.000.000 eura godišnje.

Kopirati
Drag cursor here to close