Serie A

Pobjeda Juventusa, kiks Napolija

Nogometaši Juventusa pred svojim su navijačima svladali Speziju s 2-0 u dvoboju 4. kola talijanske Serie A, dok je Napoli kod kuće odigrao samo 1-1 protiv Leccea.
Sport / Nogomet | 31. 08. 2022. u 23:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrači Leccea imali su prvi priliku za vodstvo u 25. minuti, ali je Lorenzo Colombo propustio realizirati kazneni udarac. Samo dvije minute poslije je makedonski reprezentativac Elif Elmas donio je prednost Napoliju.

Colombo se iskupio za promašeni jedanaesterac u 31. minuti, sjajnim pogotkom u rašlje za 1-1.

Iako je domaća momčad bila nadmoćna u drugom poluvremenu, Napoli do novog pogotka nije došao pa je Lecce odnio veliki bod sa stadiona Diego Armando Maradona.

Juventus je u Torinu svladao Speziju s 2-0. Mrežu gostiju zatresao je Dušan Vlahović u 9. minuti, sjajno izvedenim slobodnim udarcem.

Konačnih 2-0 postavio je Arkadiusz Milik u drugoj minuti sučevog dodatka na kraju dvoboja.

Nogometaši Sampdorije postigli su prvi pogodak u novoj sezoni Serie A kojim su osvojili bod pred svojim navijačima u dvoboju 4. kola protiv rimskog Lazija, koji je završio 1-1.

Nakon nepotpunog četvrtog kola u vodstvu je Roma s 10 bodova, ispred Intera koji ih ima devet. Napoli, Juventus, Milan i Lazio imaju po osam bodova, piše Hina.

Italija - 4. kolo

Empoli - Verona 1-1 (Baldanzi 26 / Kallon 69)

Sampdoria - Lazio 1-1 (Gabbiadini 90+2 / Immobile 21)

Udinese - Fiorentina 1-0 (Beto 17)

Juventus - Spezia 2-0 (Vlahović 9, Milik 90+2)

Napoli - Lecce 1-1 (Elmas 27 / Colombo 31)

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close