EURO 2024

Podmetnut požar u blizini hotela hrvatske reprezentacije

Zbog čega je ova vijest bitna, važna, zanimljiva? Zato što se Alt Ruppin nalazi par kilometara od hotela u kojem je smještena reprezentacija Hrvatske.
Sport / Nogomet | 22. 06. 2024. u 01:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alt Ruppin. Samo nekoliko tjedana nakon požara u Döner Timesu na Alt-Ruppiner Brückenstrasse, novi incident, nova paljevina. Alarm se oglasio oko 1:40 ujutro, policija i vatrogasci su se pojavili, ali požar
nisu mogli zaustaviti, gašenje je trajalo do 2.35 sati. Friedrich-Engels-Straße je zatvorena u tu svrhu.

Manji restoran, grill ako hoćete, pojednostavljeno je izgorio, vlasnik je pokazao prisutnim novinarima i policajcima što se dogodilo. Na snimcima se vide dvije osobe koje prvo provaljuju u lokal, prosipaju benzin a zatim vade šibicu i sve nestaje u plamenu.

Zbog čega je ova vijest bitna, važna, zanimljiva? Zato što se Alt Ruppin nalazi par kilometara od hotela u kojem je smještena reprezentacija Hrvatske. Dio novinara koji prate Hrvatsku je bio nešto bliže mjestu događaja.

Bilo je poprilično bučno u tom dijelu, tijekom noći s četvrtka na petak nije bilo previše spavanja. Policija koja radi uviđaj će naravno nastaviti raditi svoj posao, baš kao i reprezentativci Hrvatske koji se nisu proslavili u prve dvije utakmice. Sada se nadaju će u posljednjem kolu Dalićevi izabrani dobiti Italiju i da će ta četiri boda biti dovoljna za prolaz dalje, iako će kandidata biti čini se i više od ta četiri mjesta koja su slobodna.

Kopirati
Drag cursor here to close