Brojimo sitno

Pokloni i klapa Intrade: Poznato što navijače očekuje na Poljudu

Sve gledatelje na njihovim će sjedalicama dočekati prigodni šal hrvatske reprezentacije s motivima već nadaleko poznatih dresova Vatrenih u bijeloj ili plavoj varijanti.
Sport / Nogomet | 24. 03. 2023. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu od 20:45 Hrvatska i Wales kreću u borbu za odlazak na Euro 2024.

HNS je na svojim službenim stranicama otkrio što očekuje navijače koji stižu na Poljud. 

''Za sjajnu atmosferu na Poljudu uoči utakmice pobrinut će se Tomislav Bralić i klapa Intrade koji će otpjevati svoje najveće hitove i najaviti nogometni spektakl na 'poljudskoj ljepotici'. Sve gledatelje na njihovim će sjedalicama dočekati prigodni šal hrvatske reprezentacije s motivima već nadaleko poznatih dresova Vatrenih u bijeloj ili plavoj varijanti.

Radi veličanstvene koreografije ispunjenih poljudskih tribina pozivamo navijače da prilikom izlaska igrača iz tunela mašu šalovima, a tijekom izvođenja himne iste podignu kako bi vizura stadiona bila još upečatljivija.

Neposredno uoči utakmice bit će priređena svečanost službenog oproštaja od reprezentacije Dejana Lovrena i Ivana Strinića, koji su ostavili dubok trag među Vatrenima. Dejan kao osvajač ruskog srebra i katarske bronce, Ivan kao srebrni iz Rusije'', stoji u uputama organizatora.

Kopirati
Drag cursor here to close