Uoči utakmice s Hrvatskom

Portugalska zvijezda: Pritisak koji je stavljen na igrače je potpuno apsurdan

"Raspored je potpuno lud, za to nema objašnjenja", kazao je Silva.
Sport / Nogomet | 05. 09. 2024. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Bernardo Silva

Hrvatska protiv Portugala večeras otvara nastup u novom izdanju Lige nacija. Bit će to pravi spektakl u Lisabonu, a jedna od domaćih zvijezda požalila se na sve veći problem modernog nogometa.

Bernardo Silva je najavio dvoboj protiv Vatrenih, ali i održao pravi monolog o natrpanom rasporedu utakmica:

"Kad se igrači žale, ljudi kažu da se ne možemo žaliti na život kakav imamo i to je svakako istina. Živimo san i volimo ono što radimo, ali tu je i pitanje sve većeg broja utakmica. Raspored je potpuno lud, za to nema objašnjenja.

Baš smo danas saznali da ćemo između Cityjeve utakmice protiv Arsenala u Ligi prvaka i utakmice protiv Watforda u Liga kupu imati samo jedan dan odmora. Ako ne ispadnemo, igrat ćemo svaka tri dana još devet mjeseci. Mislim da je pritisak koji je stavljen na igrače potpuno apsurdan", požalio se član Manchester Cityja pa nastavio.

"Više utakmica u Ligi nacija, Još dvije utakmice u grupnoj fazi Lige prvaka. Ako se ne kvalificirate izravno u osminu finala, morate odigrati još dvije utakmice play-offa. Svjetsko klupsko prvenstvo krajem godine.

Nije lako, pogotovo onima koji žive u inozemstvu. Vrlo malo vremena provodim s obitelji, s prijateljima. To je dio mog posla, ali količina utakmica kojima smo ovih dana podvrgnuti je ogromna", zaključio je.

Utakmicu Portugala i Hrvatske možete pratiti od 20 sati, prenosi Gol.hr

Kopirati
Drag cursor here to close