Tragedija

Preminuo nogometaš, klub se ugasio

Nakon smrti svog nogometaša vodstvo kluba je odlučilo prekinuti s radom.
Sport / Nogomet | 22. 04. 2024. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika tragedija se dogodila na utakmici 18. kola Druge lige Tuzlanske županije - Zapad. Nogometaš ekipe Turija Irfan Mešić (35) preminuo je na poluvremenu susreta protiv Stjepan Polja.

Mešić je doživio srčani udar tijekom utakmice od čijih posljedica je kasnije i preminuo. U svojoj karijeri Irfan je nosio dresove brojnih bh. niželigaša, a prema službenim podacima NS BiH, prije mjesec je postao nogometaš Turije u koju je prešao iz lukavačkog Rudara.

Nakon smrti svog nogometaša vodstvo kluba je odlučilo prekinuti s radom. Jednostavno, s obzirom da se sve dogodilo u poluvremenu utakmice, pred očima Irfanovih suigrača, u klubu su odlučili povući ovaj potez.

“Shrvani bolom i teškim izborom sudbine, obavještavamo da FK Turija automatski prestaje s radom. Uvijek si ostavljao znoj i srce na terenu, zamalo da ga tu nažalost i ispustiš brate Irfane Mešiću, borba se nastavila i sat vremena poslije… I tamo si se borio, onako kako samo ti to znaš, lavovski. Takvog ćemo te i pamtiti i dostojanstveno biti uz obitelj Mešić u ovim teškim trenutcima”, napisali su iz FK Turija.

Kopirati
Drag cursor here to close