Igrač za desni bok

Prije Zvijezde 09 sutra, Velež potpisao Bjelorusa Oreshkevicha

Ipak, kako je ugovor potpisan dan prije početka sezone sigurno je da od nastupa Bjelorusa neće biti ništa kako u prvoj utakmici, tako i vrlo vjerojatno u ranoj fazi prvenstva.
Sport / Nogomet | 28. 07. 2023. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih nekoliko dana navijači Veleža su bili u dilemi. Prema Transfermarktu u rosteru se pojavilo jedno novo ime, Bjelorus Yaroslav Oreshkevich, bivši igrač Dinamo Bresta, Rukha, Bate Borisova. Nije bilo jasno da li je pomenuti  Oreshkevich igrača Veleža ili ne. Međutim, informacija iz kluba nije bilo sve do danas, kada je posljednja dilema otklonjena. Oreshkevich je zvanično potpisao ugovor dan prije početka nove sezone.

Kako Oreshkevich pokriva desnu stranu terena uz aut liniju, čini se da je momčad blizu kompletiranja. Dugo vremena je trener Jusufbegović izdvajao problem desno boka, koji bi čini se mogao biti riješen dolaskom Oreshkevich, igrača koji ima 12 nastupa za mladu reprezentaciju Bjelorusije.

Ipak, kako je ugovor potpisan dan prije početka sezone sigurno je da od nastupa Bjelorusa neće biti ništa kako u prvoj utakmici, tako i vrlo vjerojatno u ranoj fazi prvenstva.

Velež sezonu otvara u subotu od 20 sati i 30 minuta kada na stadionu Rođeni dočekuje Zvijezdu 09 koja se u društvu najboljih našla kao "zamjena" za Krupu koja je rezultatski na terenu izborila Premijer ligu.

Zvijezda 09 je u generalnoj provjeri pred utakmicu u Mostaru savladala Tuzla City na svom terenu 3:1.  To je ekipa koja u svojim redovima ima nekolicinu mladih igrača, ali i nekoliko provjerenih imena poput Tomanovića, Maksimovića, Gavrića, golmana Jelovca. 

"Sigurno ekipa koja ima glavu i rep. Nekolicinu iskusnih igrača u zadnjoj liniji, veznom redu, igrača koji su imali zapažene uloge u Super ligi Srbije. Gavrić, Maksimović, tu je mladi Savić reprezentativac, vrlo pokretljivi Godswill Vadze. Sigurno težak protivnik. Realno, prva je takmičarska utakmica, tradicionalno teška, tek nakon prve utakmice možeš vidjeti gdje si, što si, kakva je situacija", dodat će Jusufbegović.

Kopirati
Drag cursor here to close