Prihvatio Šukerov poziv

Prvi čovjek UEFA-e stiže u Zagreb

Sport / Nogomet | 01. 12. 2016. u 14:44 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker uputio je službeni poziv predsjedniku UEFA-e, Aleksandru Čeferinu, za dolazak u Zagreb, a vodeći čovjek europskog nogometa prihvatio je taj poziv te će krajem prosinca posjetiti Hrvatsku kao jednu od prvih destinacija koje će obići kao predsjednik UEFA-e, što je veliko priznanje i čast Hrvatskom nogometnom savezu.

Predsjednika UEFA-e primit će i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Šuker i Čeferin godinama blisko surađuju u okviru zajedničkog djelovanja saveza iz regije, koji su prvi dali podršku slovenskom dužnosniku u utrci za mjestom predsjednika UEFA-e. Sada zajedno surađuju i u okviru Uefinog Izvršnog odbora čiji je Šuker član od ožujka 2015. godine, piše HNS na službenoj stranici. 

Šuker i rukovodstvo Saveza razgovarat će s predsjednikom Čeferinom o aktualnim zbivanjima u europskom nogometu te podršci UEFA-e važnim razvojnim projektima HNS-a.

Hrvatski nogometni savez uvjeren je u razumijevanje novog predsjednika UEFA-e za izazove malih i srednjih saveza, posebno u svjetlu reorganizacije klupskih natjecanja te će dio razgovora biti posvećen upravo tim temama.

Kopirati
Drag cursor here to close