Pred početak Europskog prvenstva

Radulović: Maštala sam da igram na Europskom prvenstvu

"Dođite, uživajte i budete nam podrška u stvaranju dobrih rezultata. Europsko prvenstvo nije tu samo zbog nas, već je tu da svi doživimo nove i lijepe trenutke ženskog nogometa," kaže na kraju Radulović.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2022. u 12:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vezna igračica bijeljinskog Radnika Lana Radulović članica je kadetske reprezentacije BiH, jedna od najvažnijih karika.Talentirana igračica živi svoj san i sa nestrpljenjem očekuje početak Europskog prvenstva. Reprezentacija BiH će igrati u skupini zajedno s Njemačkom, Danskom i Nizozemskom. Sa priprema za ovo takmičenje u srijedu, reprezentacija počinje okupljanjem u hotelu "Hercegovina" na Ilidži.

"Priznaću da sam oduvijek, kad je reprezentacija u pitanju maštala da zajedno sa mojim timom nastupam na ovako velikom takmičenju. Ovo će biti sigurna sam jedna velika odskočna daska za sve nas, ali i privilegija kojom se ne može svako pohvaliti. Meni je čast braniti boje naše države na Europskom prvenstvu i jedva čekam da istrčimo na teren."

Radulović još dodaje:

"Raduje me činjenica da se već sada mnogo više priča o ženskom nogometu nego ranije, a nadam se da će to još više postati viralno tokom samog Europskog prvenstva. Svi mi koji smo dio ovoga ulažemo mnogo truda i sigurna sam da će Euro 2022. naš entuzijazam još više približiti javnosti i povećati interes za ženskim nogometom.“

Lana Radulović obećava maksimalno zalaganje na turniru:

"Očekujem da ćemo svojim zajedništvom i timskom duhom razveseliti sve ljubitelje naše reprezentacije. Obećavam da ćemo ostaviti srce na terenu. Dođite, uživajte i budete nam podrška u stvaranju dobrih rezultata. Europsko prvenstvo nije tu samo zbog nas, već je tu da svi doživimo nove i lijepe trenutke ženskog nogometa," kaže na kraju Radulović.

Video: UEFA Women
Kopirati
Drag cursor here to close