iznenađenje lige

Rahimić: "Želimo biti neporaženi i nakon Zrinjskog"

Sport / Nogomet | 28. 10. 2015. u 13:35 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premda je debitant u premijerligaškom društvu, klub iz predgrađa Kaknja Mladost igra odlično ove sezone. Mladost je u zadnja tri kola nanizala tri pobjede, posljednju protiv Sarajeva s 2:1, i sada je iznad opasne zone.

“Polagano dolazi na svoje sve što smo radili otkako sam u klubu.Ide nam sve bolje i bolje. Mislim, devet bodova iz tri posljednje utakmice. Aktualni prvak to ne može svezati čitave ove sezone izvući”, kaže trener Mladosti Ibro Rahimić za Dnevni list.

Unatoč neočekivano dobrim rezutlatima Rahimić ističe da su on i svi u klubu i dalje čvrsto, s obje noge na zemlji.

“Kada sam došao u klub, rekao sam kako sam odlučan izboriti ostanak u Premijer ligi. Znao sam da će biti teško, ali ja volim izazove. Na dobrom smo putu, ali ima se još puno igrati. Moramo nastaviti s dobrim partijama”.

U subotu Rahimić i Mladost gostuju kod Zrinjskog. Ovaj Mostarac Zrinjski dobro poznaje, jer je protiv njih vodio i Velež i ljubušku Slogu.

“Bili bi zadovoljni da ne izgubimo, što sam govorio i prije Sarajeva. Ali tada nam se pružila prilika i mi smo ju ugrabili. S takvim pristupom idemo u Mostar, gdje prije svega želimo produžiti seriju neporaženosti koja traje od Širokog, a to je pet utakmica. Ekipa je mentalno dosta jaka, a pomaže i to što dobro poznajem Zrinjski. Imaju organiziran tim, ali nije da se sa njima ne može igrati. U prethodnim susretima, na klupi Veleža i Sloge, često su moje ekipe imale dosta nesreće, bilo je i drugih okolnosti”.

Rahimić je jučer bio u svom Mostaru, a s Mladosti će stići u subotu – oslabljen neigranjem nekoliko igrača.

“Čović i Rahimić su kartonirani, a još moramo vidjeti hoće li se oporaviti Musić koji nam je jako važan. Protiv Sarajeva ga je solidno zamijenio Kobilica, ali Musić je igrač koji je jako dobar u duelima, pa bi nam sigurno puno pomogao. U posljednje vrijeme trenira smanjenim intenzitetom, pa ćemo vidjeti”, zaključio je Ibro Rahimić za Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close