Barcelona

Rakitić: Nije da bih baš za Enriquea skočio s mosta

Sport / Nogomet | 03. 02. 2017. u 11:21 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neslaganje s trenerom, s klubom općenito, nema što se Ivanu Rakitiću nije lijepilo u njegovoj mini krizi s Barcelonom, a što je zapravo bilo na stvari, hrvatski je veznjak otkrio osobno. 

"Priznajem, nije mi bilo svejedno kad sam uoči utakmice protiv Villarreala početkom siječnja pročitao na panou da me nema među osamnaest igrača koji idu na put. Pitao sam se u čemu je stvar, je li problem u meni, što sam krivo napravio?”, rekao je u izjavi za Novi list.

“Ipak, već drugoga dana predsjednik i sportski direktor već su bili kod mene kući i objasnili mi da se ne moram brinuti, da moj status u klubu i momčadi ostaje isti."

Odnos s Enriqueom posebno je apostrofiran u medijima u posljednje vrijeme - Rakitić je navodno izjavio da bi za trenera skočio s mosta. 

"Ha, ha… Ma, taj intervju s France Footballom je davno napravljen, iako… Ne sjećam se baš da je bilo to pitanje što bih sve napravio za Luisa Enriquea. Nisam ja spominjao nikakvo bacanje s mosta, rekao sam tada da imam puno povjerenje u trenera koji me doveo u Barcelonu. Tako mislim i danas, on me najbolje poznaje i zna što je najbitnije da u pravom trenutku sezone budem u optimalnoj formi", zaključio je Rakitić. 

Kopirati
Drag cursor here to close