Barišić asistent

Rangers i PSV Eindhoven osigurali međusobni susret za grupnu fazu

Borna Barišić bio je asistent za pogodak kojim je škotski doprvak Rangers izborio prolazak u posljednje, 4. pretkolo Lige prvaka protiv švicarskog Servettea.
Sport / Nogomet | 15. 08. 2023. u 23:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barišićev ubačaj u 50. minuti je kapetan Tavernier glavom proslijedio u mrežu za konačnih 1-1 što je Rangersu uz 2-1 uspjeh iz prve utakmice prije šest dana osigurao prolazak dalje.

Prethodno je Servette je poveo golom Kutese u 22. minuti.

Hrvatski reprezentativac asistirao je i u prvoj utakmicic ova dva takmaca.

Rangers će u 4. pretkolu igrati protiv PSV-a iz Eindhovena koji je u 3. pretkolu izbacio austrijski Sturm s uvjerljivih 7-2.

Nakon 4-1 u Eindhovenu prošlog tjedna, u utorak je u Grazu bilo 3-1 za nizozemski sastav.

Nogometaši Galatasaraya s minimalnih 1-0 pobijedili su Olimpiju čime su potvrdili pobjedu iz prve utakmice (2-0) i tako potpuno zasluženo prošli u daljnju fazu natjecanja.

Jedini pogodak na utakmici zabio je Mauro Icardi (24.) kojeg je turska momčad ovog ljeta otkupila od PSG-a za 10 milijuna eura nakon što je prošlu godinu član momčadi iz Istanbula bio kao posuđeni igrač aktualnog prvaka Francuske.

Icardiju je ovo bio prvi pogodak u novoj sezoni. 

Galata u play-offu igra protiv norveškog Moldea.

Portugalska Braga bez ikakvih problema došla do nove pobjede protiv TSC Bačke Topole.

U prvoj utakmici u Portugalu slavili su rezultatom 2-0, da bi onda u uzvratu srpska momčad upisala 4-1 poraz, s tim da su sve pogotka gosti postigli u prvih 20 minuta utakmice.

Prvo ime utakmice bio je Bruma, brzonogi krilni napadač koji je ovog ljeta za 6,5 milijuna eura stigao u Bragu.

On je zabio drugi (13.) i treći (16.) pogodak svoje momčadi, da bi onda asistirao i za četvrti (20.) kojeg je zabio Al Musrati.

Jedini pogodak u kojem 28-godišnjak nije imao ‘svoje prste’ bio je onaj koji je načeo momčad iz Bačke Topole, a njega je zabio Pizzi (9.).

Jedini pogodak za domaći sastav postigao je Rakonjec (40.). GOLOVI

Kopirati
Drag cursor here to close