Priče kruže

Real će predstaviti Mbappéa nakon finala Lige prvaka

"Uskoro ću objaviti gdje nastavljam karijeru, pitanje je dana," rekao je Francuz
Sport / Nogomet | 31. 05. 2024. u 09:50 Robert Rezo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čini se kako Mbappé saga napokon dolazi kraju. Nakon višemjesečnih nagađanja o njegovoj budućnosti i promjeni sredine, Francuz bi uskoro i službeno trebao biti predstavljen kao igrač Real Madrida, prenose brojni mediji.

Stručnjak za transfere i sportski novinar, Fabrizio Romano piše kako Kraljevi imaju u planu Mbappéa predstaviti prije početka nogometnog Europskog prvenstva u Njemačkoj i da, unatoč činjenici da mu ugovor sa PSG-om ističe 30. lipnja, to ne predstavlja nikakvu prepreku jer „sada sve ovisi samo o završnim formalnim koracima Real Madrida," piše pouzdani insajder.

I Mbappé, najavio skoro predstavljanje njegove nove destinacije

"Uskoro ću objaviti gdje nastavljam karijeru, pitanje je dana," rekao je Francuz te dodao.

"Jedva čekam, sretan sam. Moramo pričekati samo nekoliko dana."

Na pitanje novinara koga će bodriti u finalu Lige prvaka, nije "nasjeo" na trik-pitanje.

"Samo ću gledati, volim nogomet," kratko je komentirao Mbappé.

Također se u medijima provuklo kako je odluka Mbappéa o produljenju ugovora 2022. sa PSG-om bilo bespotrebno jer je mogao odmah ići u Real Madrid, Francuz je kazao se dosta toga događalo u tom razdoblju.

"Bilo je to više od ostanka u PSG-u. Bilo je tu Svjetsko prvenstvu u Katru i mnogo stvari oko svega toga," pojasnio je francuski napadač te zaključio.

"Bila je to velika i teška odluka, ali ne žalim ni zbog čega.“

Francuski RMC Sport predviđa kako će Mbappé biti predstavljen sljedeći tjedan kao novi član madridskog kluba, a koliko u tome ima istine, ostaje nekoliko dana za vidjeti.

Propušta Olimpijadu, PSG kasni s plaćom?

No, nije priča oko prelaska u Real jedina tema koja se vrti oko Francuza. Mundo Deportivo nagađa kako će Kylian propustiti Olimpijadu u Parizu ovog ljeta jer ga Kraljevski klub neće pustiti.

Navodno Real želi čim prije uklopiti Francuza u svoj sustav i potrebno je da se navikne na novu sredinu i obaveze u klubu.

Dok, s druge strane, francuski L'Equipe raspolaže informacijama kako Paris nije isplatio travanjsku plaću svom napadaču.

Osim toga, pišu kako mu duguju veliki bonus koji je zaradio u veljači te da su odvjetnici morali reagirati.

Koliko ima istine u ovim nagađanjima, teško je trenutno zaključiti. No, ono što izgleda skoro pa izvjesno je da Francuz uskoro postaje novi igrač Real Madrida. Iako se još nikada u medijima nije pojavila nikakva službena informacija o konkretnijoj povezanosti Kraljeva i Francuza, čini se kako će to biti njegova sljedeća destinacija.

Ono što je sigurno je da je sljedeći klub izvan Francuske, što je sam igrač potvrdio, a eventualno iznenađenje i njegov potpis s drugim klubom bi mogao biti AC Milan, za kojeg je Mbappé pričao u superlativima jer je bio strastveni navijač talijanskog kluba. Ipak, svi su uvjereni da će to biti Real Madrid.

Kopirati
Drag cursor here to close