Kylian Mbappe

Realova ponuda stigla na vrata PSG-a

''Šteta bi bilo za sve da takav igrač ode besplatno".
Sport / Nogomet | 04. 01. 2022. u 16:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski PSG dobio je ponudu od 50 milijuna eura za Kyliana Mbappea.

Kako ugovor 23-godišnjem napadaču ističe na kraju sezone, madridski Real navodno je odlučio ponuditi 50 milijuna eura i dovesti Mbappea već u siječnju.

To je za Gazzetta dello Sport izjavio agent Giovanni Branchini.

"Real Madrid želi odmah dovesti Mbappea i ponudili su 50 milijuna eura PSG-u. Sada je sve do njih. Ne znam što će se desiti, ali akcije Florentina Pereza zaslužuju pažnju. To su poruke koje pokazuju stabilnost kluba. Šteta bi bilo za sve da takav igrač ode besplatno", rekao je Branchini.

Teško je međutim vjerovati kako će do transfera doći jer je Mbappe nedavno rekao da do kraja sezone ostaje u Parizu, piše Sportsport.ba.

"Ne prelazim u Real Madrid u siječnju. To se sigurno neće dogoditi. Igrač sam PSG-a, tu sam sretan i 100 posto ću završiti sezonu kao igrač PSG-a. Dat ću sve od sebe da s PSG-om osvojim sve moguće trofeje. Imam veliko poštovanje prema klubu i suigračima".

Sjajni napadač ne žali što proteklog ljeta nije prešao u redove kraljevskog kluba.

"Da li žalim zbog toga? Ne. Iskreno ne žalim ni zbog čega. Uvijek govorim ono što mi je na umu i to nitko ne može kritizirati jer su to moji osjećaji", poručio je Mbappe.

Kopirati
Drag cursor here to close