Svi žele ulaznicu

FOTO | Redovi i gužva: Navijači uz Plemiće u povijesnoj utakmici

Iako je poraz od HŠK Posušje iznenadio navijače, nije umanjio vjeru u HŠK Zrinjski.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2023. u 12:30 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači HŠK Zrinjski s nestpljenjem iščekuju prvu utakmicu grupne faze Konferencijske lige protiv nizozemskog AZ Alkmaara zakazanu za četvrtak. 

Pune tribine pratile su Plemiće kroz borbu za Europu, a redovi i gužva pri kupnji ulaznica u Mepas Mallu, koju je zabilježila naša fotoreporterka, svjedoče da se navijači nisu umorili.

Foto: Ivana Krezić / Bljesak.info / Navijači HŠK Zrinjski u redovima čekaju ulaznice 

Prvi put u povijesti

Iako je poraz od HŠK Posušje iznenadio navijače, nije umanjio vjeru u HŠK Zrinjski.

Po prvi put u povijesti bh. nogometa, Zrinjski igra grupnu fazu Konferencijske lige, a kako je ranije potvrđeno iz Kluba ulaznice su se mogle nabaviti u paketima.

"Utakmice grupne faze UEFA Konferencijske lige u prodaji će biti paketi ulaznica koji će vrijediti za sve tri utakmice (AZ Alkmaar, Legia Warszawa, Aston Villa FC) na Stadionu HŠK Zrinjski. Iste će se moći osigurati po cijeni od 100 BAM za tribinu Zapad dolje (sektori A, B, D, E) te po cijeni od 80 BAM za tribinu Zapad gore (sektor F)", ranije su priopćili iz Uprave HŠK Zrinjski Mostar.

Foto: Ivana Krezić / Bljesak.info / Navijači HŠK Zrinjski u redovima čekaju ulaznice 

Za petak je bila zakazana slobodna prodaja paketa ulaznica na prvom katu Mepas Malla, a vjerni obožavatelji kluba stigli su i satima ranije.

"Ukoliko budu dostupne, pojedinačne ulaznice za susret HŠK Zrinjski - AZ Alkmaar vlasnici sezonskih ulaznica moći će kupiti u subotu od 12 do 18 sati u Mepas Mallu po cijeni od 40 BAM (zapad dolje) i 30 BAM (zapad gore), dok će iste u slobodnoj prodaji biti u ponedjeljak od 12 do 20 sati", priopćili su iz Kluba.

Popis igrača

Podsjetimo, UEFA je objavila je popis igrača s kojima će mostarski Zrinjski nastupiti u Konferencijskoj ligi.

Tako su se na popisu našli vratari: Marko Marić i Emer Yaacov Nir On, braniči: Luka Marin, Hrvoje Barišić, Josip Ćorluka, Stipe Radić, Slobodan Jakovljević, Kerim Memija i Matej Sentić, veznjaci: Dario Čanadjija, Damir Zlomislić, Andrija Balić, Antonio Ivančić, Aldin Hrvanović, Petar Mišić, Filip Brdarić, Mario Tičinović i Zvonim Kožulj te napadači: Tomislav Kiš, Matija Malekinušić, Marijo Ćuže i Nemanja Bilbija.

Foto: Ivana Krezić / Bljesak.info / Navijači HŠK Zrinjski u redovima čekaju ulaznice 

Trener je Krunoslav Rendulić.

Podsjetimo, grupnu fazu natjecanja u Konferencijskoj ligi Plemići otvaraju 21. rujna od 18:45 domaćom utakmicom protiv AZ Alkmaara, a zatim 5. listopada putuju u Birmingham gdje će na čuvenom Villa Parku gostovati kod Aston Ville.

26. listopada slijedi domaći dvoboj protiv Legije iz Varšave, a u Poljskoj će Plemići gostovati 9. studenog.

Mostarci 30. studenog putuju u Nizozemsku kod AZ Alkmaara, a grupnu fazu završavaju 14. prosinca domaćim dvobojem protiv Aston Ville.

Foto: Ivana Krezić / Bljesak.info / Navijači HŠK Zrinjski čekaju ulaznice
Kopirati
Drag cursor here to close