Presica pred utakmicu

Rendulić: Da ponovimo prvu utakmicu i dodamo malo gasa

"Vrlo je moguće da se u sastav vraćaju Kucka i Weiss, vrlo bitni igrači, ali ne vjerujem da će se način igre Slovana promijeniti", zaključio je trener Zrinjskog.
Sport / Nogomet | 01. 08. 2023. u 01:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odradili su još jedan trening nogometaši Zrinjskog. Posljednji prije večerašnjeg susreta. Atmosfera među igračima je odlična, svi vjeruju u dobar rezultat, svi traže pobjedu nad Slovanom.

Iako realno ni eliminacija u drugom pretkolu Lige prvaka ne bi trebala ostaviti traga. Europski put se nastavlja, pitanje je samo u kojem smjeru. Krunoslav Rendulić sigurno u svojoj trenerskoj karijeri još nije imao ovakvu utakmicu barem kada je u pitanju europska scena. Utakmicu u kojoj može strašno puno dobiti, izgubiti, ne previše.

"Imamo negativan rezultat iz prve utakmice u kojoj nismo iskoristili prilike koje smo imali. Slovaci su se pokazali kako jedna čvrsta, organizirana momčad, koja ima glavu i rep i koja zna što želi, što smo uostalom znali i prije prve utakmice. Jasno je u ovom trenutku da je Slovan favorit, s obzirom na to da imaju prednost iz prve utakmice, ali naravno nije ni izbliza ništa gotovo, rezultat je aktivan. Vjerujem da ćemo pružiti dobru igru, da ćemo proći u sljedeći krug. Dakle, trebamo dobiti utakmicu", rekao je na posljednjoj presici trener Krunoslav Rendulić. Koji svoj optimizam temelji na tome što je ekipa odigrala dobru prvu utakmicu.

"Ako ponovimo prvu utakmicu, dodamo malo gasa, u što ne sumnjam onda možemo do dobrog rezultata", naglasio je još jednom Rendulić.

Kao što je poznato Rendulić u prvoj utakmici bio prisiljen raditi određene promjene u sastavu. Bilbija je zbog ozljede krenuo s klupe. Njegova ozljeda je takve prirode da još uvijek nije sto posto spreman.

"Sigurno je da će biti promjena u sastavu u odnosu na prvu utakmicu. Nemanja ima problema od prošle utakmice, Magdića nema već neko duže vrijeme, svi ostali su spremni. Naravno, ne treba zaboraviti kako pojedini igrači nisu u pravom ritmu u ovom dijelu sezone, trebat će im određeno vrijeme da uhvate pravi ritam. Za sve treba vremena" dodao je Rendulić koji se kraj dotakao još jednom Slovana.

"Oni su jedna čvrsta, kompaktna ekipa, iskusna. Čak i kada imaju igrača manje znaju što treba raditi znaju kako doći do rezultata. Vrlo je moguće da se u sastav vraćaju Kucka i Weiss, vrlo bitni igrači, ali ne vjerujem da će se način igre Slovana promijeniti", zaključio je trener Zrinjskog. 

Kopirati
Drag cursor here to close