Posljednja provjera

Rendulić: Dvojica igrača neće nastaviti s nama

HŠK Zrinjski odigrao je posljednju provjeru pred put u Armeniju i prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Urartua.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2023. u 08:23 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjoj provjeri Plemići su svladali Posušje s 3:1 u Rodoču, a trener Krunoslav Rendulić bio je zadovoljan samo s određenim dijelovima utakmice.
 
"Iskreno, djelomično sam zadovoljan, jer bili smo dominantni uvodnih dvadesetak minuta, ali nakon primljenog gola upali smo u crnu rupu i imali smo problema s loptama iz zadnje linije. Kasnije su stvari sjele na svoje mjesto, zabili smo tri gola i to je to", rekao je Rendulić, dodavši kako je momčad spremna za napore u Armeniji.
 
"Evidentno je da smo fizički spremni, ali isto tako evidentno je da nismo uigrani, što je logično s obzirom da ima puno novih igrača. Ali, sve ide svojim tijekom".
 
 
Rendulić je potvrdio da će prvu utakmicu s Urartuom, a možda i uzvrat, propustiti barem tri igrača - Jukić, Jakovljević te Magdić.
 
"Jukić je još desetak dana out, Jakovljević također. Njihov oporavak teče sporo, mi bismo naravno htjeli da to ide brže, ali za takve ozljede treba vrijeme. Oni će propustiti sigurno prvu utakmicu, moguće i drugu, ali igrači koji su zdravi daju kvalitetu i vjerujem da će ih adekvatno zamijeniti", dodao je Rendulić. 
 
Osim što je kazao kako Zrinjskom, zbog ozljede Magdića, treba još jedan stoper, Rendulić je potvrdio kako s Plemićima dalje neće nastaviti mladi vratar Radomir Novaković te Izraelac Gilad Avramov.
 
 "Novaković i Avramov više nisu tu, jer procijenili smo da je i za njih puno bolje da nađu sredinu gdje će igrati više nego bi to kod nas bio slučaj", zaključio je Rendulić.
Kopirati
Drag cursor here to close