Mourinho nadmudrio Gasperinija

Roma deklasirala Atalantu

Malo je tko mogao očekivati ovakav rasplet, međutim, stvari su krenule loše po Atalantu već u prvoj minuti. Roma je došla do vodstva golom Tammyja Abrahama.
Sport / Nogomet | 18. 12. 2021. u 18:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika serija Atalante od deset prvenstvenih utakmica bez poraza, prekinuta je danas u domaćem srazu s Romom. Do treće uzastopne pobjede u svim takmičenjima Roma je stigla na vrlo uvjerljiv način.

Malo je tko mogao očekivati ovakav rasplet, međutim, stvari su krenule loše po Atalantu već u prvoj minuti. Roma je došla do vodstva golom Tammyja Abrahama. Tek što su se domaći igrači donekle oporavili od takvog starta uslijedio je drugi pogodak gostiju. U 27. minuti je lijepu akciju gostiju i odlično dodavanja Veretouta, Zaniolo pretvorio u gol. Ipak, do odmora je domaćin vratio nadu svojim navijačima, Cristanteu je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela upisan autogol za 1:2, Palomino je šutirao.

Naravno da su u nastavku utakmice, Atalanta je tražila mogućnost za izjednačenje, ali je Roma čuvala taj gol prednosti. U 68. minuti Duvan Zapata pogađa, ali je radost navijača Atalante trajala kratko. VAR je potvrdio nedozvoljenu poziciju igrača strijelca Atalante.

Samo četiri minute kasnije na drugoj strani je sve bilo regularno, a nakon prekida najbolje se snašao Smalling koji je ponovno odveo Romu na plus od dva pogotka (3:1), a utakmica je riješena u 82. minuti kada je za 4:1 pogodio Abraham, drugi put na utakmici.Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić počeo je utakmicu za Atalantu te je igrao do 64. minute.

Kopirati
Drag cursor here to close