Komešanje među zvijezdama

Sadio Mane zanimljiv Bayernu, Redsi mu već pronašli zamjenu

Maneovi zastupnici su se u petak sastali sa sportskim direktorom Bayerna Hasanom Salihamidžićem i taj sastanak bio je okidač za glasine koje su odmah krenule.
Sport / Nogomet | 10. 05. 2022. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sadio Mane pred sobom ima još samo jednu godinu ugovora s Liverpoolom i vrlo je upitno hoće li je i odraditi u klubu s Anfielda. Prema navodima Daily Maila, sjajni senegalski napadač u pregovorima je s minhenskim Bayernom i moglo bi se dogoditi da Premier ligu zamijeni Bundesligom

Video: Sadio Mane's 100 Liverpool goals | Arsenal celebration, Everton late winner & Munich stunner

Maneovi zastupnici su se u petak sastali sa sportskim direktorom Bayerna Hasanom Salihamidžićem i taj sastanak bio je okidač za glasine koje su odmah krenule.

Ovaj sastanak iznenadio čelnike Liverpoola jer Mane nikad nije dao naslutiti ništa drugo osim da se sprema za završnicu sezone s momčadi.

Pozadina svega je u prostoj činjenici da dvojica najboljih igrača  Redsa, Sadio Mane i Mohamed Salah, imaju ugovore koji ističu 2023. godine. Iako pregovori traju već neko vrijeme još uvijek nema naznaka oko produženja suradnje zato što ponude Liverpoola nisu ono što Egipćanin i Senegalac žele.

Što se Bayernovih ofenzivaca i planova za sljedeću sezonu tiče, već neko vrijeme mediji spominju moguće odlaske Gnabryja i Roberta Lewandowskog, zato bi Bavarcima dobro došao Mane.

S druge strane, oko na Salaha bacio je PSG s obzirom na izvjesni gubitak Kyliana Mbappea.

Kada su u pitanju potencijalni nasljednici Salaha i Manea, dva imena su isplivala na površinu. U pitanju su upravo spomenuti Serge Gnabry iz Bayerna i Mason Mount iz Chelseaja, a ostaje za vidjeti hoće li se to i stvarno dogoditi…

Kopirati
Drag cursor here to close