U gradiću Torsbyju

VIDEO I Sahranjen Sven-Goran Eriksson

Stotine ožalošćenih okupilo se na travnjaku ispred crkve kako bi gledali službu na velikom ekranu. Među prisutnima unutar crkve bio je David Beckham.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2024. u 18:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Torsby je gradić smješten na sjeverozapadu Švedske. Okružen prekrasnom prirodom, ovaj gradić je idealno mjesto za sve ljubitelje aktivnog odmora. U tom gradiću rođen je i danas sahranjen veliki trener Sven-Goran Eriksson.

Erikssonov lijes stigao je u crkvu Fryksande oko 07:00 po lokalnom vremenu. Služba je održana na švedskom i engleskom jeziku, a stotine ožalošćenih okupilo se na travnjaku ispred crkve kako bi gledali službu na velikom ekranu. Među prisutnima unutar crkve bio je David Beckham.

Među uzvanicima su bili bivši izbornik Engleske Roy Hodgson i članovi švedske kraljevske obitelji. Premijeri, klubovi i bivši igrači odali su počast na vijest o njegovoj smrti, dok su nacionalne reprezentacije, uključujući Englesku i Švedsku, igrale s crnim trakama na dresu utakmice Lige nacija zadnjih tjedan dana

Video: Sahrana Sven-Gorana Erikssona

Njegov otac Sven, star 95 godina, pozdravio je ožalošćene zajedno s Erikssonovom djecom, Linom i Johanom. Eriksson je vodio 12 klubova, uključujući Manchester City, Leicester, Romu i Lazio, osvojivši 18 trofeja. Nakon što se umirovio kao igrač u dobi od 27 godina, započeo je svoju menadžersku karijeru u Degerforsu 1977. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close