Polako prelazi granice

Saudijci pokrenuli istragu protiv Ronalda, optužuju ga za nemoral

Portugalac to nije najbolje prihvatio, okrenuo se prema tribini i vodgovorio navijačima prvo se hvatajući za uho sugerirajući da ih "ne čuje dobro", a potom i hvatajući se za međunožje, odgovorio na njihovu provokaciju.
Sport / Nogomet | 27. 02. 2024. u 01:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još na utakmici protiv Al Hilala, Cristiano Ronaldo je napravio glupost. Na silne provokacije navijača odgovorio je uzimajući jedan od bačenih dresova kojim je obrisao genitalije i bacio ga natrag. To je bio užasan potez jednog od najvećih kojeg smo ikada gledali na nogometnim terenima.

Sada se nešto slično dogodilo, ali u nekom nazovimo ga blažem obliku. Al Nassr je na gostovanju slavio kod Al Shababa 3:2 u sklopu 21. kola saudijske lige. Opet su domaći navijači krenuli s uzvikivanjem imena njegovog najvećeg rivala, Lionela Messija.

Portugalac to nije najbolje prihvatio, okrenuo se prema tribini i odgovorio navijačima prvo se hvatajući za uho sugerirajući da ih "ne čuje dobro", a potom i hvatajući se za međunožje, odgovorio na njihovu provokaciju. 

Zbog tog ponašanjam Saudijci su objavili kako je pokrenuta istraga protiv Ronalda. Optužen je za "nemoral". Disciplinska komisija bi trebala odluku donijeti u sljedeća dva dana.

Neslužbeno, Ronaldo će zbog neprimjerenog ponašanja u utakmici s Al-Shababom biti kažnjen novčano te će morati propustiti dvije utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close