nakon četiri godine

Šćepanović: "Uvijek ću se rado vraćati u Mostar"

Sport / Nogomet | 02. 06. 2016. u 09:35 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pomalo potiho prošla je vijest da su se rastali Vučina Šćepanović i mostarski Zrinjski, odnosno da pouzdani veznjak više neće nositi dres novog prvaka Bosne i Hercegovine.

Vijest je i očekivana, jer je 33-godišnji Šćepanović u 2016. godini odigrao samo četiri utakmice i 22 minute za Zrinjski, no razlaz je prošao u tišini i bez velike pompe, iako je Šćepanović bio jedan od igrača s najdužim stažem u kompletnoj momčadi mostarskog premijerligaša.

''Imali smo normalan i korektan razgovor. Razgovarali smo dugo, ali posve otvoreno. Ponuđeno mi je par opcija koje se nisu poklapale s mojim planovima. Hvala im što su mislili sve najbolje i što su mi htjeli izaći u susret, ali odlučio sam razmotriti i druge opcije'', poručio je za Sportske novosti Vučina Šćepanović, koji je putem ovog lista poslao zahvale kompletnoj organizaciji Zrinjskog.

''Zahvalio bih se upravi kluba, na čelu s Dankom Šulentom, svim svojim suigračima, kompletnom stručnom stožeru te posebice navijačima koji su uvijek bili uz nas, ali i uz mene'', dodao je iskusni nogometaš.

Šćepanović je u Zrinjski došao 2012. iz redova Sarajeva i kroz ove četiri godine prometnuo se u jednog od najpouzdanijeg igrača kod svih trenera koji su vodili momčad u tom razdoblju. Iz Mostara nosi brojne uspomene, ali i ono opipljivo – dva naslova prvaka Bosne i Hercegovine.

''Za ove četiri godine stekao sam puno prijatelja i uvijek ću se rado vraćati u Mostar. Profesionalizam je surov i svemu lijepome mora doći kraj, no sjećat ću se samo dobrih stvari iz Zrinjskog i Mostara. Nisam pogriješio što sam 2012. izabrao Zrinjski, a sada je vrijeme da se okrene nova stranica''.

Vučina Šćepanović kaže da će prvo malo odmoriti, a onda preispitati tržište.

''Vidjet ću što se nudi, možda ostanem u Premijer ligi BiH, a možda se vratim u Superligu Srbije, odakle je već stigla jedna ponuda. Sve će se znati vrlo brzo'', zaključio je srbijanski nogometaš''.

Kopirati
Drag cursor here to close