Nakon 30. minute

Sindikat hrvatske policije: Huligani će napasti suca

Sport / Nogomet | 21. 06. 2016. u 14:24 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski huligani pokušat će prekinuti i utakmicu protiv Španjolske u Bordeauxu, objavio je Hrvatski nacionalni sindikat pozivajući se na svoje izvore.

Sindikat je o svojim saznanjima obavijestio Ured Predsjednice RH, te Ured hrvatskog premijera. Iz sindikada navode kako imaju informaciju da će huligani pokušati prekinuti utakmicu napadom na nizozemskog suca Bjorna Kuipersa, javlja Hina.

Hrvatski huligani prekinuli su utakmicu protiv Češke u Saint-Etienneu u 85. minuti bakljadom nakon čega je izbila tučnjava na tribini. UEFA je zbog izgreda u Saint Etienneu kaznila HNS sa 100.000 eura.

Također, Iz hrvatskog Ministarstva unutarnjih poslova danas su izvjestili kako imaju informacije da se spremaju neredi i na večerašnjoj utakmici Hrvatske i Španjolske u Bordeauxu.

Iz Ministarstva su odaslali priopćenje u kojem stoji da su sve informacije dostavili francuskoj policiji.

"Povodom brojnih upita medija o mogućim izgredima na večerašnjoj utakmici EURA 2016. Hrvatska-Španjolska donosimo nekoliko informacija:

Vezano za današnju utakmicu raspolažemo informacijama kako su i za večerašnju utakmicu planirani izgredi s ciljem prekida utakmice u vidu uporabe pirotehničkih sredstava na stadionu, utrčavanja na teren te isticanja raznoraznih neprimjernih simbola.

Sve prikupljene informacije promptno su dostavljene francuskoj policiji. Također, Ministarstvo unutarnjih poslova RH uputilo je sinoć dodatna četiri policijska službenika kao ispomoć francuskoj policiji", stoji na kraju službenog priopćenja MUP-a.

316328110-Sindikat by 24sata

Kopirati
Drag cursor here to close