uzvrati kupa

Široki s najboljim sastavom po šesto uzastopno polufinale

Sport / Nogomet | 16. 03. 2016. u 09:44 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri uzvratne utakmice četvrtfinala nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine igraju se danas, nakon čega će biti poznate sve ekipe sudionice polufinala najmasovnijeg nogometnog natjecanja u BiH.

Radnik i Željezničar nalaze se nadomak plasmana, s obzirom na to da su u prvim susretima u gostima slavili pobjede od 2:0, dok sigurnu prednost ima i Široki Brijeg koji gostuje ekipi Mladosti u Doboju kod Kaknja. Široki brani 3:1 prednost iz prve utakmice i nadomak je šestom uzastopnom nastupu u polufinalu.

'Nemamo što braniti. Idemo s najboljim sastavom, odnosno s onim sastavom za koji u ovom trenutku mislim da je najbolji. Namjera nam je da postignemo gol gore i da pokušamo pobijediti. Najvažnije je da izborimo prolaz i uđemo u polufinale. To je naš minimalni cilj u Kupu. Sve drugo bila bi katastrofa', kaže nam trener Širokog Brijega Slaven Musa.

Plasman u polufinale već je izborila Sloboda koja je u četvrtfinalnom dvomeču bila bolja od Sarajeva. Tuzlaci su u prvom susretu na Tušnju slavili s 2:1, a plasman u polufinale ovjerili su sinoć pobjedom na Koševu rezultatom 3:0.

Raspored uzvratnih susreta četvrtfinala:
Bijeljina (15.00): Radnik - Radnički (prvi susret 2:0)
Kakanj (15.00): Mladost - Široki Brijeg (1:3)
Sarajevo (18.00): Željezničar - Borac (2:0)

Kopirati
Drag cursor here to close