Za Sport nedjeljom

Slišković: Ne želim osuđivati, ali nekako se bojim novih generacija

"Prije desetak godina sam vjerovao, ali kako vrijeme odmiče čini mi se da ide na gore umjesto na bolje. Ne znam zašto. Ne želim osuđivati, ali nekako se bojim novih generacija", rekao je Baka.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2024. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Blaž Slišković je nekako uvijek mamac za medije. Bez obzira o kakvoj se prigodi radi, novinari uvijek traže Baku, žele napraviti interview, razgovor, postaviti neko pitanje. Tako je i ovaj put bilo u Mostaru, na promociji dokumentarnog filma "Priča o ponosu - HŠK Zrinjski". Tako je Slišković jutro poslije promocije pričao za "Sport nedjeljom" novinara Ante Breke. Između ostalog Baka se dotakao i života u gradu Mostaru.

"Nikad nisam dijelio svoj Mostar. Od prvog dana prestanka rata za mene nije bilo više te granice. Ne možeš ugasiti neka prijateljstva koja su vječna. Među prvima sam otišao preko. Idemo ljudi živjeti. Nisam nacionalno obojen! Inzistirao sam da me poštuju, mene i moju vjeru kao što ja poštujem druge! To je jednostavna formula koju sam naučio od svog djeda. Nastojao sam da znam tko sam, da se ne ponižavam, da se ne osjećam kao građanin drugog reda. A kakav sam prema sebi takav sam i prema drugima”, jasan je Baka koji nije optimist da bi se u dogledno vrijeme stvari mogle popraviti.

"Prije desetak godina sam vjerovao, ali kako vrijeme odmiče čini mi se da ide na gore umjesto na bolje. Ne znam zašto. Ne želim osuđivati, ali nekako se bojim novih generacija. A znamo svi kako odgoj dolazi od kuće. Daj Bože da se prevarim, ali nekako mi se se gubi osjećaj ljudskosti u ovom gradu", rekao je Baka između ostalog.

Kopirati
Drag cursor here to close