Umjesto Adžema

Slobodan Krčmarević novi trener FK Željezničar

Krčmarević je bio trener Apolona, Anortozisa i Doxe na Cipru, izbornik U21 Kazahstana, a u posljednje dvije godine trener Rudar Velenja te Pobede iz Prilepa.
Sport / Nogomet | 04. 06. 2018. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši trener Apolona, Anartozisa, mlade reprezentacije Srbije, Slobodan Krčmarević novi je trener FK Željezničar, priopćeno je iz tog kluba.  

Rođeni Beograđanin (52), koji je ponikao u Partizanu je tijekom igračke karijere igrao još za Bor, AIK, OFK Beograd, Apolon, Anortozis, PAOK i Panionios.

Trenersku karijeru je počeo kao izbornik U19 reprezentacije Srbije i Crne Gore, a kasnije je vodio juniore Partizana i mladu reprezentaciju Srbije.

Bio je i trener Apolona, Anortozisa i Doxe na Cipru, izbornik U21 Kazahstana, a u posljednje dvije godine trener Rudar Velenja te Pobede iz Prilepa. 

''Veliki je izazov za mene doći u Željezničar klub velike tradicije. Uz to ovo je i ogromna odgovornost jer znamo kakva su očekivanja navijača i rukovodstva kluba. Međutim, prije svega želim reći da je pred nama sada puno posla jer moramo maksimalno spremno dočekati prvo kolo Europske lige. Dobro smo proučili ekipu i igrače od kojih neke poznajem i od ranije. Mogu samo reći da ćemo moji suradnici i ja dati sve od sebe kako bi navijači bili zadovoljni'', kazao je Krčmarević. 

Službeno  predstavljenje novog trenera bit će obavljeno na Stadionu Grbavica na početku priprema za predstojeću sezonu.

Kopirati
Drag cursor here to close