Veležov direktor za Velež TV

Šoše o infarktu, derbiju i kada će dovesti još jedno pojačanje

Početkom srpnja bh. nogomet potresla je vijest da je Veležov direktor Džemil Šoše doživio infarkt, i to u nepunoj 34. godini života.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2020. u 14:58 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srećom Šoše se oporavio i u subotu će gledati svoju momčad s tribina u mostarskom derbiju, a za Veležovu TV govorio je što se događalo tog 9. srpnja.

 ''Osjećam se sada dobro, ali i kada se to dogodilo nisam se osjećao loše. Javio sam se u hitnu zbog manjih problema, vjerovalo se da se radi o problemima sa želucem, ali ispostavilo se da su u pitanju srčani problemi, da je začepljena arterija. Reakcija liječnika je bila brza, prvo u KB 'dr. Safet Mujić', a onda i SKB Mostar na Bijelome brijegu. I završilo se na najbolji način'', kazao je Šoše za Velež TV, zahvalivši se svima na podršci.

 ''Želim zahvaliti svima koji su mi dali podršku, navijačima, ljudima dobre volje, klubovima… Nisam očekivao ovako nešto. Telefon je zvonio stalno, a nisam stigao svima ni odgovoriti''.

 Džemil Šoše se sada koncentrirao na Veležovu momčad koja je loše otvorila ovu sezonu.

 ''Mi smo nekako naviknuli na loše startove. Prošle sezone imali smo tri uzastopna na startu, a sada vjerujem da se to neće ponoviti. Nije sramota izgubiti od Željezničara na Grbavici, a jedino je čudno primiti tri gola u 14 minuta. No, bio je to takav dan, jer kada od 11 igrača deset podbaci, mora se dogoditi poraz. Subotnji derbi ima veliki značaj i takav dan se ne smije ponoviti''.

 Šoše je ovoga tjedna sudjelovao u dovođenju Slaviše Radovića iz Radnika, a najavio je još jedno pojačanje.

 ''Korona virus je sve promijenio u svijetu, pa i nogometna zbivanja. Prijelazni rok traje do 2. listopada i zbog toga igrači čekaju bolje prilike, čekaju da idu vani jer imaju vremena. To malo otežava posao klubovima. Ozljede važnih igrača natjerale su nas da dovedemo jednog igrača više nego smo planirali. Radović je već stigao i radi se o najboljem beku u Premijer ligi, a do polovice mjeseca možemo očekivati još jedno pojačanje'', zaključio je Džemil Šoše.

Kopirati
Drag cursor here to close