Zanimljiv siječanj

Sprema li se 'transfer bomba' na Otoku?

Saka je krilni igrač, ali bi se uklopio u Kloppovu filozofiju igre.
Sport / Nogomet | 30. 12. 2021. u 10:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Engleskoj bi mogli vidjeti zanimljiv transfer ove zime.

Jurgen Klopp je veliki fan Bukaya Sake (20) napadača Arsenala, a "Mirror" donosi vijest kako njemački stručnjak lagano odmjerava situaciju i mogućnost da Saka u siječnju postane stanovnik Anfielda.

Redsi će mjesec dana biti bez usluga Mohameda Salaha i Sadia Manea koji idu na Afrički kup nacija. Origi i Minamino nisu nogometaši na koje se Klopp može skroz osloniti obzirom da su se pokazali kao odlični jokeri, a Firmino je daleko od prave forme, tako je Jota jedini koji daje Kloppu sigurnost u fazi napada kada ne bude Manea i Salaha.

Saka je krilni igrač, ali bi se uklopio u Kloppovu filozofiju igre, međutim Topnici će sigurno tražiti dobar novac, ako uopće uzmu u razmatranje ponudu za ovaj transfer. Saka ima vrijednost od 65 milijuna eura, ugovor s Arsenalom do 2024. godine i teško da bi tu Liverpool prošao ispod 80-90 milijuna eura.

Spomenuti nogometaš je odigrao 31 utakmicu za mlađe selekcije Engleske i postigao sedam golova, a već ima upisanih 14 nastupa uz četiri pogotka za "A" reprezentaciju Engleske iako ima tek 20 godina.

U ovoj sezoni za Topnike je odigrao 21 utakmicu u svim natjecanjima, postigao šest golova i upisao četiri asistencije.

Ove špekulacije nam garantiraju zanimljiv siječanj na Ostrvu, a nije prvi put da Liverpool kupuje kod Arsenala, obzirom da je Oxlaide-Chambrlain iz Arsenala prešao u Liverpool na ljeto 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close