On bi radije Mbappea

Steve McManaman: Da sam Florentino Perez, ne bih kupio Kanea

"Ne, ne bih potpisao s Kaneom. Radije bih birao mlađeg nogometaša kao što je Mbappe", izjavio je bivši igrač Reala Steve McManaman
Sport / Nogomet | 01. 11. 2017. u 20:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako nogometaš Tottenhama i engleske nacionalne vrste Harry Kane ove sezone igra vrhunski nogomet, njegov zemljak Steve McManaman, bivši igrač Reala, izjavio je za Marcu kako on ne bi kupio Kanea kad bi bio na mjestu Florentina Pereza.

Kao jedan od rijetkih engleskih igrača koji su s uspjehom igrali za ''Kraljevski klub'', McManaman zasigurno ima određeni autoritet koji mu omogućuje davati ocjene o tome, iako je svjestan da bi u ovome trenutku Real s Kaneom bio puno jači.

"Ne, ne bih potpisao s Kaneom. Radije bih birao mlađeg nogometaša kao što je Mbappe", kazao je on za popularni španjolski sportski list.

"Bilo bi vrlo teško potpisati ugovor s Kaneom, cijena nogometaša danas je luda, trebalo bi vam 200 milijuna eura."

On smatra kako je Kane već navikao na život u Londonu, sa svojom obitelji.

"U Engleskoj su klubovi vrlo profesionalni i dobro je igrati u njima. Kane može ostati tamo sa svojima, gdje se dobro osjeća i gdje je sretan", kaže McManaman, dodajući kako je za njega osobno Madrid prelijep grad i još uvijek mu nedostaje.

Steve McManaman igrao je od 1990. do 1999. za Liverpool (272 utakmice), nakon čega se pridružio Los Blancosima, za koje je do 2003. odigrao 94 utakmice i postigao osam golova. Karijeru je završio u Manchester Cityju 2005. godine.

Bio je poznat po svome ''momačkom životu'' i raznim avanturama, od kojih su neke završile i na sudu, kao primjerice slučaj kada su on i Robbie Fowler bili su uhvaćeni u seks-skandalu.

Zbog hedonističkog života koji je uključivao mnogo novca te skupa odijela, automobile i žene, Liverpoolovi igrači dobili su nadimak Spice Boys. Taj naziv se prvenstveno odnosio na Stevea McManamana, Robbieja Fowlera, Jamieja Redknappa, Davida Jamesa i Jasona McAteera.

 

Kopirati
Drag cursor here to close