Tragedija u Brazilu

Tragali za igračem deset dana, pronašli na kraju beživotno tijelo

Mladić je nestao 25. lipnja. Nakon utakmice otišao je na zabavu s prijateljima i suigračima i otad mu se gubi svaki trag. Policija je završila potragu tek kada je njegovo tijelo isplivalo i ostalo plutati na površini.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2023. u 00:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stravične vijesti stižu iz Južne Amerike. Brazil je zavijen u crno nakon što je, prenosi Marca, u utorak pronađeno beživotno tijelo Viniciusa Skulnyja, 19-godišnjeg nogometaša za kojim se tragalo 10 dana, a potraga je završila na najgori mogući način.

Naime, Skulny je pronađen u rijeci Iguatemi u saveznoj brazilskoj državi Mato Grosso do Sul, odnosno u općini Sete Quedas, za koju je igrao pokojni nogometaš. Nesretna priča poprima jeziv ton - Skulny je pronađen odrubljene glave, a tijelo mu je raskomadano. Policija razmatra nekoliko opcija i tek treba utvrditi razloge smrti.

Mladić je nestao 25. lipnja. Nakon utakmice otišao je na zabavu s prijateljima i suigračima i otad mu se gubi svaki trag. Policija je završila potragu tek kada je njegovo tijelo isplivalo i ostalo plutati na površini. Točnije, pojavili su se samo dijelovi tijela, a nogometaš je identificirati na temelju tetovaža.U brazilskim medijima zasad se pojavljuju samo nagađanja, a Marca prenosi one koji govore o verziji priče u kojoj je Skulny otišao posjetiti bivšu djevojku, nakon čega ga je usmrtio njezin sadašnji partner.

"Razlozi događanja su nepoznati, ali sve ukazuje na to da su iza zločina stajali sentimentalni i strastveni motivi", piše spomenuti španjolski list, te dodaje da je glavni osumnjičenik zanijekao počinjenje kaznenog dijela.

Kopirati
Drag cursor here to close