Psihičko i verbalno nasilje

Trézéguet na sudu pod optužbama bivše supruge

Madridski sud uz pomoć odvjetnica Cristine Llop i Ane Belen Spinola želi utvrditi koliki je stvari iznos alimentacije koji bivši nogometaš mora platiti.
Sport / Nogomet | 05. 10. 2024. u 15:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odigrao je gomilu velikih utakmica, najbolje igračke godine je proživio u Juventusu, presudio je Italiji zlatnim golom u finalu Europskog prvenstva 2000. godine u Rotterdamu. Bio je najbolji strijelac Serie A u sezoni 2001/02, iste sezone najbolji igrač. nakon odlaska iz Juventusa to više nije bilo to. Igrao je u Argentini, između ostalih za River Plate, na kraju je završio u Indiji.

Ovih dana je opet David Trézéguet u medijima. Našao se u središtu skandala s obzirom na to da ga je bivša supruga Belén Cosimo optužila za "psihičko i verbalno nasilje". Slučaj je sada završio na sudu.

Osim toga, optužila ga je da ne plaća alimentaciju za sina, kao ni stanarinu što je bio dogovor kada su se rastali. Cosimo tvrdi da joj je Francuz branio da pronađe svoj posao dok je bila s njim.

"Bilo je psihičkog i verbalnog zlostavljanja, ali tada to nisam prijavila, iako još uvijek imam neke poruke koje mi je slao. Nisam mogla ovako nastaviti zbog dobrobiti i zdravlja moga sina i mene. Nije mi dao da radim, rekao mi je da bih bila blagajnica da nije bilo njega.

Moje samopouzdanje je uništeno. Nisam mogla odgajati sina na ovaj način", rekla je Cosimo za El Mundo, tvrdeći da Trezeguet ne posjećuje sina dovoljno često.

Madridski sud uz pomoć odvjetnica Cristine Llop i Ane Belen Spinola želi utvrditi koliki je stvari iznos alimentacije koji bivši nogometaš mora platiti.

"Sve što se događa izaziva tjeskobu. Postoji problem, a on ne želi razgovarati sa mnom kako bismo ga riješili. Moramo ga loviti i progoniti, a to je iscrpljujuće", dodala je Cosimo.

Kopirati
Drag cursor here to close