Veliki izazov za Chelsea

Tuchel uoči Reala: Bit će izazovno i zahtjevno, ali to je ono što volimo

"Ovo je potpuno druga utakmica i nema veze s onom iz prošle sezone. U našoj pripremi nismo ni gledali prošlogodišnju utakmicu. Bit će izazovno i zahtjevno, naravno, ali istovremeno to je ono što volimo", rekao je Tuchel.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2022. u 23:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni europski prvak Chelsea u srijedu će na Stamford Bridgeu ugostiti Real Madrid u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka. Susret je najavio trener Chelseaja Thomas Tuchel.

Bluesi i Kraljevski klub susreli su se prošle sezone u polufinalu ovog elitnog natjecanja. Chelsea je na putu do titule Madriđane izbacio s ukupnih 3:1, u Madridu je bilo 1:1, a u uzvratu je londonska momčad slavila 2:0.

"Ovo je potpuno druga utakmica i nema veze s onom iz prošle sezone. U našoj pripremi nismo ni gledali prošlogodišnju utakmicu. Bit će izazovno i zahtjevno, naravno, ali istovremeno to je ono što volimo", rekao je trener Chelseaja na konferenciji za medije uoči dvoboja s Realom.

Londonska momčad u subotu je doživjela težak poraz na svom terenu od Brentforda koji je slavio s uvjerljivih 4:1.

"Nemamo što dokazivati, moramo se vratiti nakon subotnje utakmice, rekao je strateg Chelseaja koji u dvoboju s Realom računa na 'dvanaestog igrača'".

"Moramo biti bolji na terenu, ali da bismo bili bolji trebamo navijače", rekao je Tuchel, prenosi HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close