Veliki derbi trajao jako dugo

Ludnica u Boliviji, sudačka nadoknada trajala 23 minute

U nadoknadi su domaći zaradili čak tri crvena kartona, gosti još jedan, a tek u 20. minuti sudačke nadoknade Triverio je s bijele točke pogodio za konačnih 4:4.
Sport / Nogomet | 13. 10. 2022. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Južne Amerike posljednjih tjedana uglavnom dolaze informacije u neredima, prekinutim utakmicama, tučnjavama. Nakon Argentine na red dolazi Bolivija gdje se igrao veliki derbi između velikih bolivijskih klubova The Strongesta i Bolivara.

Na poluvremenu je The Strongest vodio pogocima Benegasa iz igre i Ortege iz penala, da bi Torres u 56. povisio na 3:0. Nadu je gostima vratio Rodriguez u 60. minuti, a Bolivar je prije isteka osnovnog vremena uspio izjednačiti na 3:3 preko Villamila u 87. i Cesara u 90. minuti.

Onda je uslijedila pomalo nevjerojatna nadoknada koji je umjesto osam trajala nevjerojatne 23 minute. Sve je počelo kada je Rodriguez u 98. minuti zabio svoj drugi gol za fantastičan preokret gostiju – 3:4! Dugo su gosti slavili taj pogodak, pa je sudac dodatno produljio utakmicu, a onda je dosudio novi jedanaesterac za domaćina uz crveni karton Villamila.

Izazvalo je to kaos na terenu, domaći su zaradili čak tri crvena kartona, gosti još jedan, a tek u 20. minuti sudačke nadoknade Triverio je s bijele točke pogodio za konačnih 4:4.

Video: The Strongest - Bolivar 

The Strongest je vodeća momčad na tabeli s 50 bodova, dok je Bolivar treći s tri manje.

Kopirati
Drag cursor here to close