Najtužniji na svijetu

Ulreich: Riječima se ne može opisati koliko sam razočaran

Ulreich je postao jednim od aktera polufinalnog dvoboja Lige prvaka po kojem će se ova utakmica pamtiti. Međutim, on ni sam ne umije objasniti kako je do pogreške došlo.
Sport / Nogomet | 02. 05. 2018. u 12:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vratar Bayerna Sven Ulreich (29) izgledao je kao šaka jada, sjedeći na travnjaku nakon završetka sinoćnje utakmice u Madridu, piše Bild.

I sami u šoku i nevjerici, njegovi suigrači nisu mu prilazili kako bi mu pružili utjehu.

Njegova je pogreška nakon samo nekoliko sekunda drugog poluvremena dovela do vodstva Reala od 2:1 i mogla je odvesti utakmicu u prilično izvjesnu fazu za domaćina da je Ronaldo nešto kasnije iz čiste prilike pogodio za 3:1.

Ulreich je na taj način postao jednim od aktera polufinalnog dvoboja Lige prvaka po kojem će se ova utakmica pamtiti. Međutim, on ni sam ne umije objasniti kako je do pogreške došlo.

U svakom slučaju, ako je neka utjeha, on nije jedini krivac. Prvo je Tolisso šlampavo vratio loptu vrataru, a ovaj se potom apsolutno izgubio, razmišljajući što će s njom učiniti. Nogometne ''sveznalice'' bi kazale - i jedan i drugi su trebali loptu ispucati što dalje i to je to. I u pravu su svi koji to kažu, jer je takvih ispucavanja što dalje od vlastitoga gola na desetine u svakoj utakmici. No, te sekunde u kojima zavlada blackout, čine nogomet dodatno uzbudljivim.

"Riječi ne mogu objasniti koliko sam razočaran zbog ispadanja iz LIge prvaka. Htjeli smo po svaku cijenu u finale i dali smo ono najbolje od sebe, a onda mi se dogodila jedna tako nepotrebna greška. Ne mogu to objasniti. Žao mi je zbog ekipe i naših navijača", napisao je Sven Ulreich na svome Instagramu.

Suigrači mu ne žele ništa spočitavati.

"Greške se događaju. Nitko ništa ne spočitava Svenu. Uostalom, egalizirali smo tu pogrešku", kazao je kapetan Thomas Müller.

"Ne smijemo tražiti grešku kod vratara", kazao je James, strijelac drugog gola za Bayern.

"Prvo, bio je taj nepotrebni povratni pas Tolissa. Nakon toga, Ulreich koji je imao sjajnu čitavu sezonu, doživljava blackout. Prvo je pomislio uzeti loptu rukama, a onda shvatio da to uopće ne smije. Nakon toga nastupila je kod njega konfuzija. Ovo je vrlo teško za njega i čitavu moju momčad", prokomentirao je trener Jupp Heynckes crnu rupu u koju je na trenutak upao vratar Bayerna.

Kopirati
Drag cursor here to close