Hoće li se dogovoriti?

Utakmica Zrinjskog se neće moći gledati na Arena sport kanalima? Koja je druga opcija?

Na TV rasporedu na Arena sport kanalima još uvijek nema objave o prijenosu utakmice play offa UEFA Konferencijske lige između ova dva kluba, a nije poznato ni hoće li biti.
Sport / Nogomet | 21. 08. 2024. u 13:43 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su prve informacije bile kako će gledatelji ispred malih ekrana na Arena sport kanalima moći pratiti susret između Vitorije Guimaraes i HŠK Zrinjski, izgleda da to neće biti slučaj.

Naime, na TV rasporedu na Arena sport kanalima još uvijek nema objave o prijenosu utakmice play offa UEFA Konferencijske lige između ova dva kluba, a nije poznato ni hoće li biti.

"Jedan od razloga mogao bi biti da su vlasnici TV prava tražili veliku svotu novca ili da u Portugalu nitko ne radi prijenos ove utakmice, a ukoliko je tako, onda se mora izdvojiti određena svota novca kako bi netko drugi radio produkciju čiji signal bi preuzela u ovom slučaju Arena sport", pojašnjava nam suradnik ove TV kuće.

Jedna od mogućih alternativa koja se pojavila na društvenim mrežama je korištenje uređaja IPTV te izbor portugalskog kanala Sport TV1.

Također, pojavila se informacija kako su još uvijek pregovori između Arene sport i vlasnika TV prijenosa u tijeku, a o svemu bi gledatelji trebali više saznati uskoro.

Kopirati
Drag cursor here to close