Dobar posao

Vatreni ima novi klub: Za vrtoglavu svotu seli u Francusku

DiMarzio je ovaj posao opisao kao "superprodaju" Leccea, a usput je i otkrio da će Rennes za hrvatskog nogometaša izdvojiti čak 15 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 11. 07. 2024. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Marin Pongračić (26) uskoro bi trebao promijeniti klub.

Stoper Leccea na Europskom prvenstvu odigrao je dvije utakmice za Vatrene, nakratko se povezivao s Dinamom, a talijanski insajder Gianluca DiMarzio sada javlja da će završiti u francuskom Rennesu.

DiMarzio je ovaj posao opisao kao "superprodaju" Leccea, a usput je i otkrio da će Rennes za hrvatskog nogometaša izdvojiti čak 15 milijuna eura, prenose Sportske novosti

Odličan je to posao za talijansku stranu koja je Pongračića 2023. godine od Wolfsburga kupila za samo 1.6 milijuna eura.

Spomenimo i da Marina Transfermarkt procjenjuje na sedam milijuna eura, što je još jedan dokaz koji ide u prilog sjajnom odrađenom poslu Leccea.

Pongračić je karijeru počeo u mladoj momčadi Bayerna, a prve profesionalne korake ostvario je za TSV 1860 München 2017. godine.

Samo godinu kasnije Pongračić je potpisao za RB Salzburg, a već u drugom dijelu sezone 2019./20. prešao u Wolfsburg u tranfseru vrijednom 10 milijuna eura, da bi potom uslijedio odlazak u Lecce.

Kopirati
Drag cursor here to close