Mreže mirovale protiv Vorskle

Velež remizirao u Turskoj

Na kraju je završilo 0:0, a Velež je utakmicu počeo u sastavu Bogdanović - Bajrić, Zejković, Zvonić, Ćuković - Blagojević, Vehabović - Halilović, Šikalo, Anđušić - Haskić.
Sport / Nogomet | 01. 02. 2023. u 16:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu priprema za drugi dio sezone nogometaši Veleža su odigrali i prvu kontrolnu utakmicu u Turskoj, četvrtu ukupno. Nakon Blagaja, Neretvanca i Igmana, protiv je bila momčad Vorskle, koja se također nalazi na priprema u Turskoj.

Ukrajinci su iako pod ratnim stanjem uspjeli zaključiti jedan dio takmičenja, pa je zvanično protivnik Veleža bila sedmoplasirana momčad tamošnjeg prvenstva kojoj je ovo također bila četvrta provjera u ovom periodu. Na kraju je završilo 0:0, a Velež je utakmicu počeo u sastavu Bogdanović - Bajrić, Zejković, Zvonić, Ćuković - Blagojević, Vehabović - Halilović, Šikalo, Anđušić - Haskić.

Već sutra će Velež imati novu provjeru, točnije igrači koji su danas imali manju minutažu, odnosno oni koji su se priključili kasnije tijekom priprema za protivnika će imati Olympic iz Uzbekistana. Iako su prije polaska u Tursku najavili da će odigrati tri utakmice u tom dijelu priprema, brojka je porasla za još dvije. Jedna je upravo protiv Olympica, druga 5. veljače kada će protivnik biti rumunjski Baia Mare.

Kopirati
Drag cursor here to close