Mostar

Samra Eminović nova direktorica Veleža

FK Velež Mostar imenovao je Samru Eminović na funkciju v.d. direktorice FK Velež.
Sport / Nogomet | 30. 12. 2023. u 05:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upravni odbor Veleža donio je odluku kojom je Eminović, dosadašnja voditeljica pravnog sektora Kluba, imenovana na funkciju vršiteljice dužnosti direktorice kluba do izbora novog direktora, a najduže šest mjeseci od dana donošenja ove odluke.

“U proteklom periodu, kao dio administrativnog tima Fudbalskog kluba Velež, moram to tako reći, uradili smo lavovski posao na unapređenju svih segmenata djelovanja kluba. Bilo je tu možda i nekih loših, ali sigurno i jako dobrih odluka koje su od izrazitog značaja za razvoj i napredak našeg kluba u budućnosti. Kroz svo ovo vrijeme sam shvatila, u punom smislu te riječi, da Velež nije samo fudbalski klub, već da je istinska snaga i uistinu i bez trunke preuveličavanja, jedna velika porodica”, kazala je Eminović, pa dodala:

“Tu su ljudi koji 'punim plućima' osjećaju ovaj Klub i koji svakim danom u različitim segmentima njegovog djelovanja silno žele njegov napredak i na tome predano rade, a što vjerujem da je i cjelokupna bosanskohercegovačka sportska javnost i uspjela da prepozna, jer naš klub često u pozitivnom svjetlu puni novinske članke kako domaćih, tako i medija u regionu”, prenosi njenu izjavu stranica FK Velež.

Kopirati
Drag cursor here to close