Oboren rekord

Velež se modernizira: Nikada nije bilo lakše postati Rođeni

Da je Fudbalski klub Velež Mostar, ovim korakom napravio pravi potez govori i činjenica da su već u prva 24 sata uspjeli učlaniti preko 500 svojih članova čime su oboreni svi dosadašnji rekordi.
Sport / Nogomet | 28. 06. 2024. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fudbalski klub Velež odlučio se na modernizaciju te najavio digitalizaciju baze svojih članova s ciljem unapređenja korisničnog iskustva te efikasnijeg i znatno bržeg procesa učlanjenja.

Ova inicijativa već sada predstavlja korak naprijed ka modernizaciji Kluba i pružanju brojnih pogodnosti našim članovima.

"Svi zainteresirani za članstvo u FK Velež Mostar moći će se lako učlaniti putem našeg webshop-a, čime eliminiramo potrebu za fizičkim prisustvom i papirnim dokumentacijama, a oni koji ipak odluče da posjete službene prostorije Kluba na adresi Adema Buća 6 u Mostaru, moći će znatno brže da ispune svoju 'građansku dužnost'", navode iz odjela za članstvo FK Velež.

Da je Fudbalski klub Velež Mostar, ovim korakom napravio pravi potez govori i činjenica da su već u prva 24 sata uspjeli učlaniti preko 500 svojih članova čime su oboreni svi dosadašnji rekordi.

Upravo zbog izuzetnog zanimanja i pozitivnog feedback-a iskazanog prvog dana prodaje članskih kartica, FK Velež donio je odluku o uvođenju dvokratnog radnog vremena te će službene prostorije Kluba biti otvorene za sve zainteresovane od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati te od 18:00 do 21:00 sati, kao i vikendom.

"Projekt digitalizacije baze naših vjernih članova omogućava nam da našim članovima osiguramo efikasniju komunikaciju i bolju podršku, kao i da prilagodimo ponudu pogodnosti koje će biti dostupne u budućnosti. Sa ponosom ističemo da je naš cilj stvaranje modernog i inkluzivnog okruženja za sve ljubitelje nogometa, a posebno za članove našeg Kluba", priopćili su iz kluba.

Za više informacija o procesu učlanjenja i prednostima, posjetite službene online prezentacije FK Velež Mostar na Facebook-u i Instagramu ili posjetite prostorije Kluba na adresi Adema Buća 6 u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close